PETTER

  • Photography
  • Bröllop
  • Event
  • Porträtt
  • Fotografi

Bröllopsfotograf

Bröllop Portfolio

Jennifer & Brian | Stockholm
september 1, 2019

Det var nog sommarens varmaste dag när Jennifer och Brian gifte sig på brudens familjs lantställe strax utanför Stockholm. Solen strålade, men det var all kärlek som värmde mest. En underbar d...

Bröllopsfotografering Pris

Bröllop Mellan - 15900 kr
Boka nu
Pris: 15900 Kr.
I detta paket ingår 5 timmar med fotograf. Perfekt för Er brudpar som vill ha vigsel, porträttfoton och mingel dokumenterat. Jag brukar också hinna med en gruppbild med alla era gäster.
– Ni har mig på plats i 5 timmar.
– Ni får minst 150 redigerade, digitala bilder från er dag.
– Online-bildspel som ni kan dela med släkt och vänner
– Ni får En inbunden, fysisk fotobok med 24 sidor som summerar er dag. Vill ni ha kopior av fotoboken att ge till släkt och vänner går detta att ordna till en mindre kostnad.
options
Bröllop Stor - 19900 Kr
Boka nu
Pris: 19900 Kr
Populärast! I detta paket får ni 8 valfria timmar av er dag dokumenterad. Ni väljer om tidig morgon eller sen kväll är viktigast. Flexibelt!
– Ni har mig på plats i 8 timmar.
– Ni får minst 300 redigerade digitala bilder från er dag.
– Online-bildspel som ni kan dela med släkt och vänner
– Ni får en inbunden fysisk fotobok med 24 sidor som summerar er dag från morgon till kväll. Vill ni även ha kopior av fotoboken att ge till släkt och vänner går detta att ordna till en mindre kostnad.
options
Bröllop Premium - 23900 Kr
Boka nu
Pris: 23900 Kr
I detta paket fångar jag hela er dag! Från morgonens sminkning till kvällens party!
– Ni har mig på plats i 11 timmar.
– Ni får minst 500 redigerade, digitala bilder från er dag.
– Online-bildspel som ni kan dela med släkt och vänner
– Ni får en inbunden, fysisk fotobok med 30 sidor som summerar er dag från morgon till kväll. Ni får även två kopior av fotoboken att ge som gåva till nära och kära.
options

Sagt om mig

När det blev dags att boka in en fotograf till vårt bröllop var Petter den kanditat av många som blev det självklara valet tack vare hans härliga utstrålning och personlighet vid första mötet. Den utstrålningen tog han sen med sig till vår bröllopsdag där han fick både oss som par och våra gäster att slappna av och bilderna blev helt fantastiska!
...
Stort tack till dig Petter för din utstrålning, flexibilitet, fantasi och skicklighet!
Vi älskar varenda bild ❤

Madeleine & Kalle

Petter gjorde vår bröllopsdag till ett minne. Otroligt proffsig! Både i sitt fotograferande, men även i sitt bemötande av oss och av våra gäster.

-

Marie-Anne & Gustaf

Tack Petter! Du fångade verkligen våra bästa sidor i våra gladaste ögonblick! Du såg verkligen till att varje bild fick det där lilla extra, i form av rätt vinkel, ljus m.m. Vi märkte knappt att du var där, och fick hur många fina bilder som helst!

Emma & Fredrik

Bröllopsfotografering med Petterphotography

FAQ

Dags för bröllop
För det första vill jag bara ge er ett superstort grattis till valet att gifta er!
Det kommer utan tvivel bli en dag att minnas resten av livet!
En professionell bröllopsfotograf förevigar dessa magiska och intima stunder på ett speciellt sätt som är svårt att skapa på egen hand.

När ni bestämt Er för mig som Er bröllopsfotograf bokar vi ett möte.
Under mötet pratar vi om Era förväntningar på bröllopsdagen och på vilket sätt jag kan hjälpa er, att på bästa sätt, göra er dag så bra som möjligt.
Vi går igenom avtal och ni har möjlighet att ställa alla era frågor.

När avtalet är signerat kan ni kontakta mig via mail och telefon hela vägen fram till Ert bröllop om ni har fler frågor, behöver tips eller bara vill dela med er av er planering.

Bröllopsfoto, Hur går det till?
Jag, som fotograf brukar dyka upp någon gång under tidig förmiddag, för att ta lite bilder på er när ni gör er i ordning inför er stora dag.
Då har jag ofta tillfälle att fota separata porträtt, ringar, kläddetaljer med mera.
Efter förberedelser väljer många att ha en “first look” där brudparet får se varandra för första gången denna dag. Det brukar bli en del tårar och kramar.
Vill Ni vänta med att se varandra fram till vigsel hinner vi kanske fota intima stunder mellan Er och Ert följe istället.

När det sen är dags att säga ja till varandra är jag med Er, oavsett om ni är i en kyrka eller på en strand i Grekland, och föreviga vigselakten.
Jag förevigar när Ni springer ut till jubel, ris och såpbubblor och får en massa kramar från nära och kära.
Här brukar det bli en hel del mingeltid och jag passar på att fota alla minglare.

Efter minglet brukar det vara ett bra tillfälle att åka iväg och ta lite porträttbilder. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Vissa vill ha vackra bilder vid vattnet, andra hittar på någon kort aktivitet, men jag kan garantera Er att vi kommer ha roligt tillsammans oavsett var vi är och fotar.
Detta tillfälle kommer inte bli stelt utan snarare ett glädjefyllt ögonblick! Jag hjälper Er med instruktioner och efter ett tag kommer ni känna som att ni är med i top model.

I festlokalen möts vi av era otåliga gäster (de har ju trots allt väntat på att huvudpersonerna ska komma tillbaka)!
Här ges ett perfekt tillfälle att ta lite gruppbilder innan ni går till bords.
Under middagen får Ni njuta av spex och tal och jag kommer diskret glida omkring och fota era gäster och dekorationer. Finns det tillfälle någon gång under middagen “kidnappar” jag er gärna för lite solnedgångsbilder.
Det brukar vara ett uppskattat inslag av många brudpar, då det ofta blir lite mer romantiskt i solnedgången men också ett kort, mysigt avbrott från middagen.

Tårta brukar ätas på slutet av middagen och då tar vi lite klassiska “brudparet matar varandra-bilder”. När partymusiken drar igång och folk börjar bli lite mindre foto-genique så tar jag snart mina sista foton för kvällen och avlägsnar mig därefter.

Hur många bilder får vi?
Antal bilder beror på vilket paket ni väljer.
I Bröllopspaket Premium får ni 500 bilder.
Jag väljer ut de bilderna som jag tycker är bäst, och sorterar ur resten.
Redigerar du alla bilderna?
Ja!
Alla bilder ni får levererade till er är redigerade.
Retuschering, det vill säga ta bort eller lägga till saker i bilden, ingår delvis.
Jag kommer självklart ta bort exempelvis röda fläckar eller finnar på era bilder. Däremot kan jag inte ta bort eller lägga till objekt, ändra kroppsform etc.
När får vi bilderna?
Vissa säsonger är populärare än andra att gifta sig på.
På sommaren brukar det vara som mest bröllop och då tar det generellt lite längre tid. Men jag försöker jobba så fort som möjlig med era bilder då jag vet att ni är otåliga att få se dom.
Det tar som mest åtta veckor för er att få bilderna!
Hur får vi bilderna?
Alla bilder levereras på ett USB-minne tillsammans med en fotobok.
Jag levererar i så stor mån som möjligt detta personligen, men kan också skicka paketet via post.
Hur stora är bilderna?
Tillräckligt stora för utskrift på A3 papper.
Vill ni ha ännu större bilder så behåller jag orginalfilerna i minst ett år efter ert bröllopstillfälle.
Rese-ersättning
I Bröllopspaket Premium ingår min reseersättning i hela Sverige.
I övriga paket tillkommer en avgift på 18,50kr/mil.
Professionell bröllopsfotograf
Att vara professionell bröllopsfotograf innebär helt enkelt att jag jobbar professionellt med bröllopsfotografering. Skulle det oförutsedda hända så som att en kamera förstörs eller att ett minneskort går sönder har jag alltid extra av detta! Att anställa mig som bröllopsfotograf innebär att era bilder är säkra hela bröllopet hela vägen till minst 1 år efter leverans.

Sjukdom kan hända alla. Skulle något hända med mig på er bröllopsdag tar jag ansvar för att skicka en fotograf till ert bröllop som ersättare för mig. Det är Er stora dag dag och det sista ni ska oroa er för är att den inte blir förevigad på bästa sätt!
Med mig som er bröllopsfotograf kan ni känna er trygga och säkra!

Kontakta mig


InstagramFacebookGoogleRekommendationerAnnat
Om mig

Hej! Jag heter Petter Hilber
och är Er Bröllopsfotograf.

Oavsett om ni gifter i en lada eller ett slott så har Ni har planerat, funderat och organiserat ert drömbröllop! Då vill ni också vara säkra på att föreviga det med riktigt bra bilder. Jag strävar efter att det ska vara enkelt och bekvämt att ge mig uppdraget som er bröllopsfotograf. Inga dolda avgifter och extratjänster, bara fokus på Er och ert bröllop!

Alla bröllop är unika och mina bilder kommer därför alltid se olika ut.
Tillsammans pratar vi om vilken stil, ljussättning, och känsla Ni som kunder vill ha på era bilder. Jag älskar utmaningar och vill alltid fortsätta utvecklas i mitt fotograferande, så dela gärna Er vision med mig.

Materialet är skyddat.