fbpx

Kontakt

Gör en förfrågan

Har ni frågor eller funderingar? Skicka iväg en förfrågan! Jag svarar oftast inom en arbetsdag på alla era frågor. Don't be a stranger!

Telefon

070-4137776

Instagram

@ Pettersfoton  FAQ

  Svaret på de vanligaste frågorna

  Vi vill boka! Hur gör vi?

  Börja med att fyll i formuläret under kontakt, så utförligt som möjligt för att fråga om jag är tillgänglig på ert datum. Då jag endast fotograferar ett begränsat antal bröllop varje år så bör ni vänta inte med att skicka en förfrågan – Jag får oftast förfrågningar mer än ett år i förväg.

  Är jag tillgänglig på ert datum, är det dags att boka!
  Vi skriver ett avtal på vad vi kommit överens om och ni betalar in en depositionsavgift på 20% av totalbeloppet. Detta gör vi som en trygghet för bägge parter. Ni har valt mig till er bröllopsfotograf och jag har låst ert datum i min kalender.
  Preliminärbokning är dessvärre inte möjlig utan det är först till kvarn som gäller.

  Hur många bilder får vi?

  Jag levererar alla bra bilder till mina brudpar. “Alla bra bilder” betyder: de bästa bilderna från de timmar jag är med under bröllopsdagen. Jag eftersträvar att hålla så hög kvalitet som möjligt på mina bilder, därför är det endast de bilder som håller denna kvalitet som levereras. Ni kommer kunna räkna med ca 30-60 bilder/timme. Antalet beror på hur många gäster ni har, hur många event under dagen ni planerat, hur lång tid vi har för porträttfoto m.m.
  Mitt mål är att ni ska älska varenda bild ni får! Därför lägger jag lite extra tid på mina bilder och sätter kvalité framför kvantitet.

  När får vi bilderna?

  Vissa säsonger är populärare än andra att gifta sig på.
  På sommaren brukar det vara som mest bröllop och då tar det generellt lite längre tid. Jag försöker jobba så fort som möjlig med era bilder då jag vet att ni är otåliga att få se dom. Därför får ni alltid en ”sneak-peak” redan dagen efter bröllopet. Då levereras 2 bilder via e-post som ni kan dela med släkt och vänner.
  Det tar som mest åtta veckor för er att få alla era bilder!

  Reseersättning

  Jag tycker det är fantastiskt kul att se nya platser och uppleva hela vårt avlånga land. Därför ingår resa inom Sverige i alla mina bröllopspaket!

  Professionell bröllopsfotograf

  Att vara professionell bröllopsfotograf innebär helt enkelt att jag jobbar professionellt med bröllopsfotografering. Skulle det oförutsedda hända så som att en kamera förstörs eller att ett minneskort går sönder har jag alltid extra av detta! Att anställa mig som bröllopsfotograf innebär att era bilder är säkra hela bröllopet hela vägen till minst 1 år efter leverans.

  Sjukdom kan hända alla. Skulle något hända med mig på er bröllopsdag tar jag ansvar för att skicka en fotograf till ert bröllop som ersättare för mig. Det är Er stora dag dag och det sista ni ska oroa er för är att den inte blir förevigad på bästa sätt!
  Med mig som er bröllopsfotograf kan ni känna er trygga och säkra!

  Låt dig inspireras

  Instagram

  @ Pettersfoton

  Follow Us

  hej@petterphotography.se