PETTER

  • Photography
  • Bröllop
  • Event
  • Porträtt
  • Fotografi

Eventfotograf – Företagsfotograf – Personalfotograf

Petter Hilber
Petterphotography

Hjärtligt välkomna!
Jag heter Petter Hilber och jobbar som professionell eventfotograf, bröllopsfotograf och porträttfotograf runt om i Stockholm och Sverige!

Ska ni ha personalfest eller ett stort event på friends arena? Då vill ni vara säkra på att föreviga det med riktigt bra bilder. Alla event är unika och mina bilder kommer därför alltid se olika ut. Dock kommer jag alltid leverera toppkvalité! Tillsammans pratar vi om vilken stil, ljussättning, och känsla Ni som kunder vill ha på era bilder. Jag matchar er företagsstil och efteredigerar därefter. Jag älskar utmaningar och vill alltid fortsätta utvecklas i mitt fotograferande, så kontakta mig idag och dela era tankar och visioner!

Fotografi
97%

Bröllopsfotografering, Eventfotografering, Porträttfotografering

Film
90%

Jag skapar även gärna filmer till Er!

Redigering
100%

Det bästa med fotografi är när man redigerar och bilderna kommer till liv.

Kundkontakt
98%

Jag sätter alltid kunden i fokus och älskar att knyta nya bekantskaper

Kunder

Filosofi

Min stil som eventfotograf

Min fotostil som eventfotograf är färgstark och dokumentär. Jag gillar att fotografera de äkta känslorna och försöker därför hålla mig i bakgrunden för att få så spontana bilder som möjligt. Självklart får man hjälpa spontaniteten på traven ibland, och där har ni min specialitet. Att få människor att känna sig bekväma framför kameran.

Utrustning
Jag fotar med fullformatskameran Sony A7III, men har alltid med mig en extra kamera ifall något skulle gå tokigt.
Transparens
Jag vill att beställa fototjänster ska vara enkelt! Därför har jag aldrig några dolda avgifter
Enkelt att anställa eventfotograf

Att anställa en eventfotograf ska vara enkelt! Vi bestämmer en tid och en plats så har ni en i princip helt självgående fotograf. Slipp krångla med jobbiga offerter där det står uträkningar per bild och dolda avgifter. Jag spelar med öppna kort!
Efter ert event kommer ni få bilderna snabbt när de fortfarande är aktuella för nyhetsbrev och sociala medier! Det ska vara snabbt och lätt helt enkelt!

Ljussättning
Naturligt ljus räcker inte alltid till för att få den där perfekta krispiga bilden. Därför är det skönt att ni anställer en fotograf med stor kunskap inom ljussättning som kommer göra allt för att ni ska bli nöjda med era bilder!
Öga för detaljer
Orolig för att håret trillat ihop eller att kragen hamnat snett? Inga problem! Jag kommer vara ditt ärliga öga utifrån! Jag kommer inte låta detaljer förstöra dina bilder utan hjälper dig rätta till och styra upp.Detaljerna som är bra, så som dekorationer och bröllopsringar, ja de hamnar på bild!
Företagsfotografering

Självklart kan jag även fota er personal! Jag fotar gärna personalbilder i studiostil eller i jobbmiljö. Företagsfoto är ett bra sätt att presentera er personal och knyta kontakt till kunder.
Personalfoto ska vara lätt! Jag kommer med studioutrustning till er arbetsplats och gör er företagsfotografering till något roligt! Kontakta mig idag så återkommer jag inom kort!

Snabb leverans
Är du lika ivrig som jag att se hur bilderna blev? Perfekt! Det ska bli en väldigt sen kväll om jag inte laddar över bilderna det första jag gör när jag kommer hem! Så vill du visa hela Instagram hur roligt ni hade det på ert event? Vänta inte! Skriv en rad!
Fokus
Som fotograf är det viktigt att se saker lite innan de händer så att man kan vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Med mig som fotograf kommer ni alltid ha rätt sak i fokus! Jag fångar känslan och glädjen i ditt evenemang!

Senaste event

Eventfotografering

FAQ

Hur många bilder får vi?
Ni får så många bilder som vi kommit överens om. Jag kommer dock inte sitta och hålla på några fantastiska bilder utan ger er allt bra material!

Under ett kvällsevent brukar jag leverera ca 100 bilder. Är det däremot ett heldagsevent brukar det uppgå emot 300 bilder.

Hur levereras bilderna?
Ni får bilderna digitalt via en länk. Vill ni även ha bilderna på något annat sätt (USB, DVD-Skriva eller utskrivet) så ordnar jag självklart det!
Hur får vi använda bilderna?
Det beror helt på vad vi kommit överens om! Konta gärna mig för mer information kring detta.
Måste vi komma till en studio för att fotografera vår personal?
Nej, Jag tar med mig all utrustning och kommer till er arbetsplats! Det ska vara lätt att anställa mig som fotograf!
Jag hittade inte vad jag sökte.
Kontakta mig så hjälper jag er gärna!

Kontakta mig nu


InstagramFacebookGoogleRekommendationerAnnat
Eventfotograf och Företagsfotograf

FAQ

Varför välja petterphotography?

Det finns många duktiga eventfotografer och företagsfotografer i Stockholm. Väljer ni petterphotography får ni dock inte bara fantastiska bilder, utan även en fotograf som har en lång bakgrund inom event och underhållning. Vid sidan om fotograferandet har jag jobbat som underhållare och skådespelare runt om i Sverige. Därför har jag stor inblick i vad det innebär att hålla i ett event. Jag har bland annat hjälpt stora företag ha kick off’s, byggt scener i köpcentrum och varit drivande i att styra upp barnunderhållning på campingplatser.

Självgående

När ni fixar ett event har ni hundra bollar i luften, och fotograf är därför det sista ni vill behöva oroa dig för. Jag kommer därför ställa mina frågor innan eventet sätter igång och vara så självgående som jag bara kan. Jag tar egna initiativ och ser till att era besökare får ett så minnesvärt event som möjligt. Jag försöker fånga känslan i ventet och få folk att skratta.

Era besökare ska känna sig välkomna även av fotografen. Många kan ofta känna sig otrygga och självmedvetna när man trycker upp en kamera i ansiktet på dem. Det bästa sättet att få bort den känslan är att bekanta sig lite med besökarna.

Eventfotograf

När ni anställer mig som eventfotograf kommer jag föreviga ert event i bilder och om ni vill även video. Jag försöker fota allt ifrån helheten ner till de små detaljerna. Era besökare kommer vara med på bild och då följer jag självklart de nya GDPR lagarna ifall ni planerar att använda bilderna i reklamsyfte.

Med mig som eventfotograf kan ni vara säkra på att ni får ut de mesta av bilderna från ert event!

Företagsfotograf

Som företagsfotograf eller personalfotograf kommer jag under kontorstider till ert kontor. Ofta sätter jag upp en professionell bärbar studio och tar in er personal en i taget för att fotograferas. Självklart kan ni också välja att fotografera er personal ”in action”. Då är min studio lite mer mobil och jag bär runt blixten och kameran på er arbetsplats.

Ett bra tips är att säga till er personal i god tid innan fotograferingsdagen. Då hinner alla förbereda sig väl och bli sitt allra snyggaste jag på bilderna.

Materialet är skyddat.