fbpx

Hej!
Jag Heter Petter

Min kreativitet bubblar när jag får resa, fotografera och se nya platser!

Efter många års utbildning och kämpande för att bli skådespelare och musikalartist bestämde jag mig för att det var dags för någonting nytt. Jag hade tröttnat på att slå mig fram och trampa på folk för att få jobb eller komma in på teaterhögskolan. Jag tog mig en funderare och påbörjade en utbildning till musik och medieproducent på Kungl. musikhögskolan.

Ett val i livet leder till ett annat och medan jag gick på musikhögskolan fick jag frågan att fota ett bröllop i Smögen. Jag hade hört att bröllopsfotografer var det lägsta man kan vara inom fotovärlden, dock är en av mina största passioner i livet är att testa nya saker, så jag kunde inte motstå!

Detta var för 6 år sen

Idag åker jag Sverige runt och njuter av varje bröllop jag får föreviga. Jag älskar att berätta kärlekshistorier och att få vara en del av en av de intimaste stunderna i Era liv.

Varje bröllop och brudpar är unikt och det är så roligt att lära känna Er och få föreviga er historia, så att ni kan njuta av den i foton och film i resten av era liv.

När jag inte fotar bröllop älskar jag att resa och se nya platser, gå på whiskyprovningar och skriva musik.

Jag är även lyckligt gift med min favoritperson och har henne gärna som resesällskap närhelst jag kan!

Bröllopsfotograf Stockholm bröllopsfoto

Att planera ett bröllop är ett enormt arbete. Ni har med största sannolikhet lagt ner otaliga timmar på att planera och skapa ert drömbröllop!
Platsen har ni valt är speciell för er, gästerna är Era nära och kära, och dekorationerna noggrant valda.
När tårtan är uppäten och den sista gästen gått hem kommer vill jag att ni ska kunna titta på Era bröllopsbilder och minnas er dag precis så fantastisk som den var.
Mitt mål är att ni ska kunna svepas tillbaka till känslan och glädjen ni kände år efter år.

Följ mig på Instagram

Instagram

Låt dig inspireras

Instagram

@ Pettersfoton

Follow Us

hej@petterphotography.se