fbpx

M+G Bröllop

M+G Bröllop

Så tog jag än en gång bilen och lämnade Stockholm bakom mig. Jag hade till och med lyckats övertala min fru att följa med mig för lite sällskap under helgen.

 

Vi var på väg mot Smögen där jag skulle fota Marie-Anne och Gustafs bröllop. Jag hade blivit rekommenderad som bröllopsfotograf av ett annat brudpar som hade gift sig här två år tidigare, och såg fram emot att återvända för att fota bröllop i Smögen en gång till!
Som bröllopsfotograf får man se många platser och festlokaler. En som verkligen har blivit något av en favorit är Ramsviks Övergård i Smögen. En helt fantastisk festlokal som har både övernattningsmöjligheter och en perfekt festlokal.

 

Precis bredvid festlokalen finns ett fantastiskt grönområde dit jag åkte med paret för att ta porträttbilderna. När vi först kom dit blev vi lite attackerade av flugor då det var väldigt nära en kohage. Med några få bilder här tog vi oss hundra meter längre bort för att slippa flugorna ,och komma åt vyn vi hade åkt dit för. Det blev en väldigt rolig och avslappnad photoshoot. Marie-Anne och Gustaf var verkligen ett underbart par att fotografera som hade både nära till skratt och var ett väldigt vackert par!

 

Brudparet hade valt att ha sin vigsel precis vid havet vilket blev helt otroligt då vi verkligen hade vädergudarna med oss! Efter vigseln gick vi i samlad trupp tillbaka till festlokalen för att hålla brudskål och fira de nygifta.

 

Nytt för mig var att jag satte upp en liten ministudio ute på gården, där gästerna kunde komma och fota sig innan de gick in till sittningen. Det blev ett roligt inslag på dagen och ett bra sätt för att få alla gäster på bild.

 

Då paret hade bokat ”Silverpaketet” var det lite svårt att hinna med mina favoritbilder, (solnedgångsbilderna) innan det var dags för mig att dra mig tillbaka. Men innan jag åkte så bad jag ändå brudparet komma ut och ta några sista bilder innan jag åkte tillbaka till mitt hotel och njöt av en kväll i deras spa tillsammans med min fru.

 

Allt som allt blev det en fantastiskt lyckad dag för brudparet (och för mig) med många skratt, en fantastisk vigsel och en otrolig photoshoot ute på klipporna i Bohuslän.

 

Gifter du dig också i Smögen eller på något annat vackert ställe? Skriv ett meddelande så kommer jag gärna och förevigar ditt bröllop också!

Category:
Date:

Låt dig inspireras

Instagram

@ Pettersfoton

Follow Us

hej@petterphotography.se