fbpx

N+S

Bröllopsfotograf Stockholm

Bröllop på Furusund

Golden Hour, solnedgång, Bröllopsfotograf Stockholm Furusund

Bröllopsfotografering på Furusund vid Hammerska Ladan

Scrolla längre ner för bilder <3 

Välkommen till ett välplanerat och kärlekssprudlande bröllop ute på Furusund!

Dagen började som de flesta bröllopsdagar med en sminksession av ”Beauty By Lina”. En härlig make-up artist som var lätt att jobba med och som dessutom gjorde ett helt fantastiskt jobb!

Min dag bar sedan vidare mot brudgum som hade lite för bbq-party i trädgården tillsammans med sin best-man och marskalker.

Brudparet hade valt att ha first look ute i den stora trädgården nära vattnet, och trots några gånger då det var nära att bruden stod på näsan i den lite våta och buckliga gräsmattan; blev det en otroligt fin och känslosam first look.

Vidare bar det av till porträttfotografering och sedan vigsel i skogen. Brudparet hade läst mina 7 tips om att planera utomhusbröllop och löste alla små problem som kan komma med ett utomhusbröllop galant! <3

Efter vigseln flöt paret iväg till festlokalen i en båt, så som man bör på Furusund. Detta gjorde även att de fick en liten stund för sig själva innan festen vilket ofta är ett vinnande koncept.

När de sedan kom fram möttes de på bryggan av alla väntande gäster. Det skålades i bubbel och åts tårta innan maten.

Efter det avnjöts det en härlig meny och hölls känslosamma tal. Självklart gjorde jag min klassiska ”kidnappning” av brudparet, och vi fick till helt otroliga golden hour bilder (iallafall om ni frågar mig)

På kvällen drog Johan mörk och kärleken upp sina instrument och spelade långt in på kvällen.

Ett drömbröllop på en drömplats med ett drömbrudpar.

<3

Category:
Date:

Låt dig inspireras

Instagram

@ Pettersfoton

Follow Us

hej@petterphotography.se